Betonboren

Beton is nooit te dik

Voor Van Kempen Betonboringen is geen enkele betonsoort te dik of te hard. Wij gaan geen enkele opdracht uit de weg, hoe complex ze ook lijkt. Moeilijk gaat ook... en dus, klaren wij elke klus!

Voorraad diamantboren van 15 mm tot 1200 mm

In ons magazijn hebben we diamantboren op voorraad met een doorsnede van 15 tot 1200 mm. Meestal boren we in beton elektrisch. Voor grotere diameters, van 500 tot 1200 mm, werken we met hydraulisch materieel. Wanneer we in een brand- en explosievrije omgeving aan de slag moeten, doen we beroep op pneumatische boren.

Betonboren met hoge nauwkeurigheid

De boortechnieken die wij toepassen zijn uitermate geschikt voor ronde boringen die een hoge nauwkeurigheid vereisen. Wij boren niet alleen in beton maar ook in andere materialen zoals staal, asfalt, natuursteen of metselwerk. Bij het zoeken naar een oplossing op maat – voor het boren van welke diameter dan ook - garanderen wij een minimum aan afval en hinder. Waar het kan werken we zelfs geluids- en trillingsvrij.

Voorzien in eigen stroom

Dankzij ons ruim assortiment aan materialen én de ervaring van onze medewerkers is boren op de meeste plaatsen mogelijk. Met stroomgroepen van 7,5 tot en met 125 kW en eigen watertanks voorzien we waar nodig onze eigen energie.Contacteer ons!
Betonboren - Van Kempen
Betonboren - Van Kempen
Betonboren - Van Kempen
Betonboren - Van Kempen
Betonboren - Van Kempen
Betonboren - Van Kempen
Betonboren - Van Kempen