Van Kempen Betonboringen: een passie voor precisie!

Van Kempen Betonboringen stond in 1969 mee aan de wieg van het vak betonboren. Intussen bouwden we meer dan 50 jaar ervaring op. Onze vakmannen hebben een passie voor precisie en gaan geen enkele technische uitdaging uit de weg.

Strategisch gelegen

De twee vestigingen van Van Kempen Betonboringen zijn strategisch gelegen ten opzichte van de belangrijkste invalswegen naar de havens van Rotterdam, Vlissingen, Antwerpen, Gent en de omliggende industriezones.

Zowel vanuit het Nederlandse Hoogerheide, op de grens van Brabant en Zeeland, als vanuit Antwerpen vertrekken onze medewerkers naar werven waar ze vaak in opdracht werken van installateurs of grote aannemers.

Kantoor: nauwkeurige planning van A tot Z

Vanuit onze kantoren zorgen onze medewerkers voor een correcte en snelle afhandeling van alle administratieve taken. Van hieruit volgt Van Kempen Betonboringen uw project volledig op van A tot Z, van het Allereerste contact tot de Zorgvuldige uitvoering.

Wanneer u een opdracht toevertrouwt aan Van Kempen Betonboringen kunt u op ons rekenen voor het volledige traject: van een gedetailleerde offerte over een nauwkeurige planning tot een piekfijne uitvoering en naservice.

Ons bedrijf

Magazijn: boren van diverse maten en lengtes

Van Kempen Betonboringen investeert in een voorraad van alle beschikbare formaten van boren en zagen. Boren van 15 tot 1200 mm hebben we steeds in stock.

Onze stroomgeneratoren, compressoren en andere materialen staan steeds klaar zodat we snel ter plaatse kunnen komen om een opdracht uit te voeren. Geen enkel materiaal is te hard voor ons, geen enkele plaats onbereikbaar. Van Kempen Betonboringen is geboren om te boren!

Ons bedrijf

Werkplaats: onderhoud in eigen beheer

Van Kempen Betonboringen investeert in de best beschikbare technieken en materialen. Onze klanten en medewerkers verdienen alleen het beste. Daarom zijn we in onze werkplaats ook dagelijks in de weer met het onderhoud van gereedschappen en rollend materieel.

Onze gespecialiseerde monteurs bewerken hier ook al materialen in de voorbereidende fase van bijzondere opdrachten. Door deze aanpassingen 'in huis' uit te voeren, zijn we er zeker van dat we steeds tijdig en overal over de nodige materialen kunnen beschikken om u optimaal te kunnen helpen.

Door ons flexibel op te stellen, zorgen we ervoor dat we steeds zo snel mogelijk ter plaatse kunnen komen om uw opdracht uit te voeren.Ons bedrijf
Ons bedrijf
Ons bedrijf
Ons bedrijf
Ons bedrijf
Ons bedrijf
Ons bedrijf
Ons bedrijf
Ons bedrijf